Varmforzinkingsbedrift i Hordaland

Zinken AS er en veletablert varmforzinkingsbedrift i Hordaland som skal fokusere på en lønnsom og en miljøvennlig prosess. Vi har som mål å dekke galvaniseringsbehovet for bedriftene i vår landsdel / distrikt.

Etter noen år med begrenset aktivitetsnivå ser vi nå at behovet øker for stål som er overflatebehandlet med zink. Dette grunnet zinkens enestående evne til å beskytte stål mot korrusjon og ikke minst at vedlikeholdskostnadene reduseres dramatisk for brukerne.

Zinken har idag 14 årsverk med fast ansatte, hvorav 12 i produksjonen. De fleste av våre medarbeidere har lang erfaring innen varmforzinking.

Zinken AS er medlem av bransjeforeningen Nordic Galvanizers som vi også henviser til med råd og tips om konstruksjonsutforming, nyheter, leveringsbetingelser osv i denne presentasjonen.

Illustrasjon Vi har helsetjenester via Salutis

Vi har helsetjenester via Salutis

Alle ansatte i Zinken AS, har tilgang til profesjonell helsetjeneste via Salutis
Les mer

Våre mål er å være en sikker kvalitetsleverandør som leverer på avtalt tid, i riktig kvalitet og til riktig pris. HMS for våre ansatte er viktig for å unngå skader og ulykker. Miljøet (luften) følges opp og kontrolleres særskilt. Alle nevnte begrep lever i organisasjonen og settes i høysetet i alt vi foretar oss. På bakgrunn av våre HMS- og miljømål har vi også kvalifisert oss som leverandør i Achilles JQS, oljeindustriens leverandør register og Norcert. Approved Galvanizer(krav fra ISO 1467, ISO 14713-2 ogrelevante krav i EN 1090-2).

Vi er sertifisert som miljøfyrtårn, dette ble vi 1.04.2022

Vi har på bakgrunn av nevnte filosofi fysisk skilt mellom forbehandlings avdeling (rensing av stålet ved hjelp av syrer) og zinkgryten inkludert etterbehandling (renovering og pakking) av stålet. Denne adskillelsen er viktig for å oppnå et så godt miljø som mulig for de ansatte i bedriften.

Zinken AS
Idrettsvegen 138
5353 Straume

Tlf: 40 62 02 00
post@zinken.no


GDPR - Personvern

Zinken AS

Idrettsvegen 138, 5353 Straume
Vestland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Åpningstider

Man - Fre: 07:00 - 15:15
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt

Kontakt oss

Tlf: 40 62 02 00
post@zinken.no

lukk

Zinken AS

Tlf: 40 62 02 00
post@zinken.no


Åpningstider

Man - Fre: 08:00 til 16:00


Utenom våre ordinære åpningstider, kan du ringe vår døgnvakt

Døgnvakt

TLF: 55 91 33 19 (alternativ 4)