Dersom stålets overflate har spor etter ikke vannløselige stoffer eller er merket med paintmarker/fettstift, vil dette medføre ekstra arbeider. Ved å følge disse rådene kan vi spare tid og dere kan spare penger.

Ekstra arbeider ved ikke vannløselige stoffer

Illustrasjon

Bruk av ikke vannløselige stoffer, som sveisespray, skjæreolje og annet. Bildet over viser spor etter en sveisespray, som inneholder komponenter, som nevnt over. Denne sveisesprayen er ikke synlig for oss ved mottakskontroll. Det vil si at den blir synlig først etter at den har vært gjennom vår forbehandling. Dersom delene da blir dyppet ned i zinkbadet, vil det bli felter uten zink, der denne sprayen har vært brukt. Løsningen for oss, er da å ta dette ut av produksjonen, sandblåse det, for så å foreta ny forbehandling.

Hulling og konstruksjonsutforming

Egne råd gjelder ved hulling og konstruksjonsutforming. Disse rådene er godt beskrevet på Nordic Galvanizers. Ta kontakt med oss for veiledning og spørsmål om rett hulling.

Merking på stål

Illustrasjon

Bruk kritt og sprittusj for merking av stål, vi ser dessverre ofte at våre kunder bruker paintmarker eller fettstift, som ikke lar seg fjerne kjemisk. Dersom man heller bruker kritt eller spritusj, slipper vi å slipe eller sandblåse og du som kunde sparer kostnader som vi ellers må belaste deg.

Med andre ord. All bruk av stoffer, i deres produksjon, som ikke er vannløselig, bør unngås i forbindelse med stål som skal varmforzinkes.

Zinken AS

Idrettsvegen 138, 5353 Straume
Vestland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Åpningstider

Man - Fre: 07:00 - 15:15
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt

Kontakt oss

Tlf: 40 62 02 00
post@zinken.no

lukk

Zinken AS

Tlf: 40 62 02 00
post@zinken.no


Åpningstider

Man - Fre: 08:00 til 16:00


Utenom våre ordinære åpningstider, kan du ringe vår døgnvakt

Døgnvakt

TLF: 55 91 33 19 (alternativ 4)